Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 07:50 - Япония-България на живо, 03.06.2016 - онлайн по интернет
Автор: rusata70 Категория: Спорт   
Прочетен: 2208 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06.2016 16:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЯПОНИЯ – БЪЛГАРИЯ, ПРОГНОЗА, 3.6.2016
Петък, 13:40 часа: България се впуска в традиционния турнир Кирин Къп, където момчетата на Ивайло Петев ще се изправят срещу Япония в опит за място на финала (срещу победителя от Дания и Босна). Дали нашите лъвове ще запишат трета победа през 2016 година?

Япония е фаворит на букмейкърите за победа срещу България

Националният футболен отбор на България започва участието си в турнира „Кирин Къп“ срещу домакините от Япония, като мачът ще се играе от 13:45 часа българско време. Очаква се на двубоя, който се води полуфинал, да присъстват повече от 40 000 зрители на стадиона в Нагоя.

Букмейкърите определиха съставът на домакините за фаворит за победата. Шансовете за успех на България пък са оценени на 6.00, но Betfair предлага по-добра оферта на новите си клиенти:

Другият полуфинал на „Кирин Къп“ е между Дания и Босна и Херцеговина. Победителите ще играят финал на 7 юни в Осака, а загубилите ще се срещнат в двубой за третото място.

Япония излиза със звездите си за „Кирин Къп“

Япония ще играе със всичките си звезди в турнира. Домакините, които са водени от Вахид Халилходжич, нямат почти никакви проблеми, а всички доказани футболисти, които играят за силни европейски тимове, са на линия. Изключение прави играчът на Милан Кейсуке Хонда, който е контузен.

Безспорно в състава на Япония изпъква името на актуалния шампион на Англия с Лестър – Шинджи Оказаки, който е и най-опитен в отбора със 100 мача за Самураите. В тима са още Шинджи Кагава от Борусия Дортмунд, както и други 5 футболисти от Бундеслигата начело с капитана Макото Хасебе. Мая Йошида от английския Саутхемптън също се очаква да играе срещу България.

Футболистите на България още не са се аклиматизирали

Селекционерът на България Ивайло Петев и футболистите му още не могат да се нагодят към голямата часова разлика, която ги завари в Страната на изгряващото слънце. Часовникът в Япония е 7 часа напред, което затруднява много бързата аклиматизация. Именно заради часовата разлика между България и Япония се стигало и до куриозни случки като например нашите да будуват по цяла нощ, а да си наваксват със спане през деня.

Другото най-сериозно притеснение за футболистите била голямата сеизмична активност в Япония. Нашите ги е страх престоят им в Страната на изгряващото слънце да не съвпадне със земетресение.

Божидар Митрев най-вероятно ще застане под рамките на вратата в отсъствието на контузения Владислав Стоянов. Вратарят на молдовския Шериф изпрати тежък сезон в клубния си тим, но за трикольорите държи високо ниво.

Александър Тонев пък отпадна от състава поради ангина.

Треньорът Ивайло Петев заяви преди мача:

„Домакините са много стойностен и силен състав. Японските футболисти играят в реномирани европейски първенства, което е свидетелство за техните възможности. Поздравления за това, което демонстрираха като игра и резултати в квалификациите до момента. Ние трябва да надградим върху това, което показахме в предишните два мача срещу Португалия и Македония и да се опитаме да изчистим някои от допуснатите грешки. Момчетата се чувстват добре и успяха да се възстановят от пътя, което е много важно. Ще се опитаме да противодействаме по-най-добрия начин на домакините, които играят много агресивно и в двете фази.“




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusata70
Категория: Спорт
Прочетен: 217802
Постинги: 57
Коментари: 16
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930