Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2016 21:04 - Кубрат Пулев-Дерек Чисора на живо, 07.05.2016 - онлайн по интернет
Автор: rusata70 Категория: Спорт   
Прочетен: 44786 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.05.2016 01:29


 ВАЖНО: Очаквайте излъчването на двубоя между Кубрат и Чисора да започне най-рано в 23:30 часа (днес 07 май).

На 07 май 2016г. в Хамбург един срещу друг ще се изправят Кубрат Пулев и Дерек Чисора в битка за Европейската титла по бокс.

Състезаващите се в  супер тежка категория боксьори имат впечатляваща история зад гърба си: Кубрат Пулев е най-популярния български боксьор с  22 победи (12 нокаута) и само една загуба, а Дерек Чисора е записал 25 победи (17 нокаута) и пет загуби. Двубоя ще се изиграе на „Барклейкард Арена“ в Хамбург и е едно от най-очакваните събития в професионалния бокс. Боксовата среща може да бъде гледана и в интернет от линк по-долу.

Преди срещата:

Двубоя ще се излъчва пряко по телевизия Диема Спорт, а до неговото начало остават броени часове. Боксовата гала-вечер в Хамбург стартира в 21:30 наше време, а двубоя на Кобрата се очаква да започне около полунощ. В залата в Хамбург пък се очаква да има много българи, които да подкрепят Кубрат Пулев. Дни преди срещата всички билети с цени от 30 до 150 евро са изкупени и в съоръжението ще има 16 000 зрители. Подобно на двубоя на Кобрата с Кличко през ноември 2014, нашия боксьор ще разполага с неистова подкрепа от трибуните в Хамбург.

Целта на Пулев в този двубой ще бъде спечелването на европейската титла, която в момента е притежание на съперника му. Кобрата продължава да има страхотна статистика на професионалния ринг, поради което съвсем логично букмейкърите го определят за големия фаворит.


Преди броени дни – на 4 май Кубрат Пулев отпразнува своя 34-ти рожден ден. Изглежда най-добрия подарък, който може да си направи Кобрата е победа срещу Дерек Чисора. Затова ще стискат палци и всички негови почитатели пред големия екран. Началото е в 00:15 минути на 7-ми срещу 8-ми май, а емоцията, която ни очаква не е за изпускане.

Както преди всяка среща от подобен мащаб, психологическите атаки между боксьорите са нещо обичайно.

Дерек Чисора е изключително активен в тази част, като не спира с обидните квалификации срещу Пулев. „Лошото момче“ на английския бокс открито заяви, че нашенеца не става и очаква да го нокаутира без проблеми в Хамбург. Чисора не показва никакво уважение и респект към Пулев, което не е нещо странно, имайки предвид характера и изпълненията на боксьора. Дерек Чисора има богато криминално минало, като последните му изяви са свързани с нанесен побой над приятелката му, заплаха на полицай, както и заплаха за убийство на случаен минувач, засякъл с колата си Чисора. Последната изява на Чисора бе на пресконференцията преди двубоя, когато британеца налетя на нашето момче и двамата почти стигнаха до бой. Това налага изключителни мерки за сигурност преди кантара, който ще бъде в събота в 17:00 часа.

Дерек Чисора не признава успехите на Кубрат Пулев, тъй като според него българина е победил доста скромни съперници, а за капак Кличко брутално го преби, показвайки му колко струва действително. Единственият съперник на Пулев, който Дерек признава и е близо до неговата категория е Тони Томпсън.

Действително Дерек Чисора е играл с доста сериозни съперници като Тайсън Фюри, Дейвид Хей, Виталий Кличко, като срещу настоящия шампион Фюри беше много близко до победа в една от срещите между тях.

Пред медиите Дерек Чисора сподели, че е избрал да се бие срещу „Кобрата“, тъй като това е един съперник, който не го плаши по никакъв начин и ще го бие еднакво както в Хамбург, така и в София.

Кубрат Пулев отдавна е свикнал с подобни провокации и той бе далеч по-скромен в изявленията си, като единствено нарече Чисора „комедиант“, който умее добре да разсмива публиката.

В крайна сметка оценката на букмейкърите е показателна и фаворит в крайна сметка не е Чисора, а именно „кобрата“.

Кубрат Пулев вече е забравил поражението от Кличко, като за последно демонстрира това с една от най-бързите си победи на ринга, когато през декември месец 2015 година нокаутира за минута и 50 секунди Морис Харис, с което записа 22-рата си победа от общо 23 мача като професионалист.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusata70
Категория: Спорт
Прочетен: 217484
Постинги: 57
Коментари: 16
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031